Semrush 에이전시 파트너 로고
HomeDigital AgenciesAgencies In Netherlands

SEOlab Webdesign & Online marketing

Netherlands

1-9

2008

SEOlab, een dynamisch webdesign- en online marketingbureau, is dé partner voor een indrukwekkende online groei van jouw bedrijf.

Gevestigd in het hart van Amsterdam aan de historische Herengracht, zetten wij al meer dan tien jaar ons vakmanschap in voor een breed scala aan bedrijven.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Wij zijn strategen die je bedrijfsambities vertalen naar een krachtige online marketingstrategie. Ons ervaren team weet precies hoe ze jouw website optimaal vindbaar maken. Van SEO-optimalisatie tot het behalen van top posities in Google, wij zijn toegewijd om je online doelstellingen te realiseren.

Bij SEOlab vinden we passie voor digital marketing en een persoonlijke aanpak essentieel. We zijn meer dan alleen webontwikkelaars en SEO specialisten; wij zijn jouw partners in digitale groei. Ons doel? Jouw bedrijf laten excelleren met een gebruiksvriendelijke website die niet alleen goed rankt maar ook meer leads genereert.

We begrijpen het belang van zichtbaarheid en gebruikerservaring en we streven ernaar om op beide vlakken het beste resultaat te leveren. Onze persoonlijke benadering, transparante werkwijze en betaalbare diensten maken ons een geliefde partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken.

SEOlab staat voor duurzame groei in online marketing – wij weten dat SEO een marathon is, geen sprint. Sinds 2008 zetten we ons in om voor onze partners meetbare verbeteringen te realiseren. Door topposities in de zoekresultaten te behalen, hebben we significante toenames in leads en conversies gezien, wat getuigt van onze lange termijn strategie en toewijding aan echte resultaten.

Maak van jouw online ambitie een succesverhaal met SEOlab. Laat ons je begeleiden naar het digitale succes dat je voor ogen hebt. Boost je online aanwezigheid en zie je bedrijf groeien met ons team van gepassioneerde, ervaren en ambitieuze marketeers. 🌟

Kies voor SEOlab – waar jouw digitale toekomst begint.

프로젝트당 예산
$1,000 - $10,000
프로젝트 기간
  • 1~3개월
  • 3~6개월
  • 6개월 이상
서비스 제공 지역
  • Netherlands
언어
  • 영어
  • 스페인어
  • 독일어
  • 네덜란드어
성공사례

어려움

Voor Evidos hebben we uiteenlopende taken verricht. Niet alleen beschikken zij over een website, maar eveneens over een mobiele applicatie. Aan de optimalisatie voor de app store hebben we onze bijdrage geleverd, hetgeen een interessante uitdaging vormde voor alle betrokkenen.

솔루션

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We onderhouden ook intensief contact met de projectleiders over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens vergaderingen brainstormen we gezamenlijk om tot de beste aanpak te komen. Dit systeem heeft tot nu toe uitstekend gewerkt.

결과

We zijn ontzettend tevreden met het behaalde resultaat. De website heeft in 2023 ten opzichte van 2022 een toename van +95% in bezoekersaantallen laten zien, en het aantal sessies is zelfs met +102% gestegen. We werken met veel enthousiasme samen!

어려움

Bij ContactCare was het werkelijk een uitdaging om de website vindbaar te maken en topposities te behalen met belangrijke zoekwoorden in Google. Gezien de intense concurrentie in de branche, was het essentieel om de pagina's regelmatig te optimaliseren.

솔루션

We zijn gestart met een plan van aanpak om de belangrijkste zoekwoorden weer hoger te laten scoren in Google. Daarna hebben we de pagina's verder geoptimaliseerd door middel van contentoptimalisatie, waarbij we ons richtten op belangrijke SEO-regels.

결과

Als resultaat van onze inspanningen zijn de pagina's beter vindbaar geworden. Bovendien hebben enkele zoekwoorden uiteindelijk de eerste positie in Google bereikt. Na deze succesvolle prestaties heeft ContactCare een website die maandelijks wordt geoptimaliseerd en onderhouden door SEOlab.

어려움

Het likeurmerk wilde graag meer bezoekers op hun website ontvangen. De positie in Google speelt hierbij een cruciale rol. Om hoger te scoren in Google zijn er diverse methoden, maar met Galliano hebben we besloten ons te richten op contentoptimalisatie.

솔루션

Samen met Galliano hebben we eerst besproken op welke zoektermen ze momenteel gevonden worden en op welke zoektermen ze nog gevonden willen worden. Vervolgens hebben we de belangrijkste pagina's en zoekwoorden vastgesteld, waarop we ons hebben gericht tijdens de optimalisatie van de content.

결과

Voor Galliano hebben we een prachtig resultaat behaald. De posities van de zoekwoorden zijn versterkt en we hebben de eerste positie op Google bereikt voor het zoekwoord 'likeur'. Dat zijn resultaten waar we trots op zijn!

클라이언트
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 Tubble의 비즈니스 성장에 기여했습니다
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 ContactCare의 비즈니스 성장에 기여했습니다
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 Evert Groot의 비즈니스 성장에 기여했습니다
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 Evidos의 비즈니스 성장에 기여했습니다
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 Lucas Bols의 비즈니스 성장에 기여했습니다
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 SEO와 디지털 마케팅으로 InterDam의 비즈니스 성장에 기여했습니다
수상 경력
Netherlands의 SEOlab Webdesign & Online marketing 에이전시는 Google partner 수상 경력이 있습니다
리뷰

5

Google 리뷰 기준 평균 평점
Francis Lischer
Feb 9, 2024

We recommend SEOlab for your web design. We have been customers for years now and are very satisfied with the very fast and customer-friendly contact that the team provides.

Jaouad
Feb 5, 2024

Good cooperation to date. My website is in good hands. Both in terms of website structure and marketing. Finally found a good website partner who is an expert!

Jorick Serto
Nov 13, 2023

SEOlab customer for almost 10 years! Fantastic team; fast, always there for you and easy to reach. No fuss or small talk. We can also put SEOlab to work independently in the field of SEO, but also in web design and development!

Tom van Aal
Feb 24, 2023

Fantastic company with very good and fast service. They built me ​​a fantastic website, www.mosaicspecialists.com. Moreover, very pleasant contact. Good tips and additions if I want to have something adjusted or have questions. Common sense! Can recommend everyone to have their website built by Imre and Seolab!

Google에서 열기

더 많은 정보가 필요하신가요?

에이전시를 결정하고 연락하기 전에 더 많은 정보를 확인하고 싶으신가요? 다음 주소로 고객님의 의견과 제안을 공유해 주세요: agencies@semrush.com

에이전시 문의하기
작동 원리
또는 이 양식을 작성하시면 에이전시에서 연락을 드립니다.

Netherlands의 에이전시